Šriftas
A A A
Fonas
Iliustracijos

Naujienos

Atnaujinta 2022-09-12

Psichinės sveikatos gerovės skatinimo trijų dienų stovykla medikams

Psichinės sveikatos gerovės skatinimo trijų dienų stovykla medikams įvyko 2022-09-09-11 d. Birštone.
Stovyklos tikslas gerinti psichinės sveikatos stiprinimo paslaugų prieinamumą ir stiprinti visuomenės psichinę gerovę, psichinę sveikatą bei gerinti medikų streso valdymo įgūdžius. 3 stovyklos dienos (su nakvyne) skirtos užsiėmimams: streso valdymo praktiniams užsiėmimams, emocijų atpažinimo ir išraiškos, konfliktų valdymo praktiniams užsiėmimams, kitiems psichologinę gerovę ir (ar) psichikos sveikatą stiprinantiems praktiniams užsiėmimams.
Stovyklos dalyviai džiaugėsi turėję galimybę dalyvauti įdomiose diskusijose, atlikti užduotis ir jas analizuoti, taip susipažindinami ne tik su kolegomis, bet ir atrasdami savo asmenines savybes. Stovyklos dalyviai tikino pasisėmę pakankamai įkvėpimo ir pasiryžimo pritaikyti naujus įgūdžius savo kasdieninėje veikloje.
Stovyklos programa rengiama vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. liepos 31 d. įsakymu Nr. V-1733 Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo paslaugų teikimo tvarkos aprašu. Finansuojama LR SAM lėšomis.
AČIŪ Kaišiadorių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui.